Palvelut

LAMMIN RAUTAKAUPPA - SE PALVELEVA RAUTAKAUPPA!

TILAUSKAUPPA VERKOSSA

Tilauskauppamme palvelee joustavasti verkossa. Voit lisätä tuotteita tilauskoriin kuten perinteisessä verkkokaupassa. Tilaus maksetaan vasta noudon tai toimituksen yhteydessä, tai laskutetaan sopimuksen mukaan. Suurille erille voimme myös laskea teille kannattavan hinnan.

Mikäli kaupasta ei vielä löydy tuotetta jota etsit, voit ilmoittaa siitä tilauksen lopussa. Voit myös ilmoittaa toivotusta noutoajasta, laskutuksesta tai kotiintoimituksesta.

Olemme tilauksen jälkeen sinuun yhteydessä sopiaksemme tilaukseesi liittyvistä asioista. 

KULJETUSPALVELU

Varastossamme on laaja valikoima rautakauppatuotteita, ja laajan toimittajaverkoston kautta kykenemme nopeasti hankkimaan tuotteen, joka ei ole varasto-ohjelmassa.

Teemme myös ”täsmä” toimituksia, eli tuomme työmaalle tavaraa tarpeen mukaan. Haluamme pitää asiakkaistamme huolta niin, että työ ei tavaranpuutteeseen keskeydy.

Kuljetamme tuotteet asiakkaillemme kuorma- tai pakettiautolla. Kuorma-auto on varustettu kappaletavaranosturilla.

Lisäksi vuokraamme asiakkaillemme perävaunua myymiemme tavaroiden kuljetukseen. Kysy edullisia kuljetuspalveluitamme.

 

LUISTIMIEN TEROITUS

Luistimien teroitus on luistimen tärkein huoltotoimenpide. Teroitamme luistimia koneellisesti rautakaupassamme pääasiassa talvisaikaan, mutta toki voitte tuoda luistimet teroitettavaksi myös hyvissä ajoin ennen luistinratojen jäätymistä.

Luistimet voidaan teroittaa odottaessa tai ruuhka-aikana voit noutaa ne myöhemmin. Teroitamme luistimet SSM-2 H-10 teroituskoneella.